Tarieven Wedding

Iedereen heeft andere wensen bij fotografie. Ik denk graag mee! Om deze wensen uit te laten komen wil ik je graag vragen om contact met mij op te nemen via het contactformulier wat staat vermeld bij contact of een mailtje te sturen naar info@evadekkers.comIk kom graag met je in contact voor een kennismakingsafspraak. Hieronder zie je verschillende fotografie pakketten: De pakketten zijn inclusief BTW en reiskosten en binnen een straal van 120 km vanuit mijn thuis adres in Tilburg.

Iedereen krijgt er een mooi ontworpen grijs linnen fotoboek incl. verzendkosten er gratis bij! Hieronder zie je de formaten weergeven. Je mag zelf bepalen welke foto's er in het boek komen. De hoog bewerkte foto's zijn in kleur en zwart-wit en worden binnen 12-15 dagen verstuurd via Wetransfer. Voor bruiloften in het buitenland, geen probleem ik reis graag met je mee! (evt. onkosten tel ik exclusief).

Tarieven Lifestyle '19/20' | New Born of Familie shoot op locatie. (1 uur) €210,- incl. BTW, mini album + verzendkosten

Incl. 35 hoog bewerkte bestanden (kleur en zwart-wit) aangeleverd digitaal binnen 5 werkdagen // incl. mini linnen boekje met 24 bladzijdes. (*excl. 0,35 ct per gereden km buiten Tilburg.)

 

Ontwerp & Shoot

Als afgestudeerd vormgever heb ik ook de skills en passie om me bezig te houden met design. Zoals trouwboeken, huisstijlen & kaartjes.

 Kijk hier voor leuke combinatie's! Zoals een zelfgemaakt (op jullie thema) ontworpen uitnodiging & reportage van de bruiloftshoot. Vraag naar de voorwaarden. Of....Een kindje in aantocht? Vraag nu snel naar de voorwaarden voor een geboortekaartje + New born shoot!

 

 

Geen idee voor een cadeau? Geef je zus of vriend een shoot cadeau en krijg een digitale zelf ontworpen cadeaubon van mij als gift.